Sayfalar

20 Mart 2008 Perşembe

.

Herşey bir peçete ile başladı...


  • İkoş(İkea) peçetesi bana ilham verdi.Renk kombinasyonu ve deseni çok hoşuma gitti.
  • Bu deseni yastıklara kumaş boyası ile uygulamak geldi aklıma.Daha önce hiç kumaş boyamadım ama bakalım...
  • Bana kolaylık olsun, bir de yastık kılıfı dikmekle uğraşmayım diye yine ikoştan hazır yastık kılıfı aldım."Sova " 100%pamuk.Hem petrol mavisi hem de ekru renkte ikişer adet aldım.Sadece bir tarafından daraltıp uzun kısmını da arkaya kıvırmam yeterli olacak.
  • Kumaş boyalarını internetten sipariş verdim, geldi.
  • Petrol mavisi olanın içine evdeki büyük kırlenti geçirdim(bundan 2 tane var), kıvırıp elle diktim.Yeni alınan bir pantolonun etiketi vardı.Rengi ve deseni çok güzel denk geldi, yastığın ortasına da onu diktim.Üst kenarları düzeltmem gerek biraz yamuk görünüyor.Arkada da bakınız Ceroş yorulmuş onu da düzeltmem gerek o da biraz yamuk görünüyor:))
  • Koltukların sadece oturma kısımlarına denk gelecek şekilde koyu kahverengi kumaş aldım(Persan Depo) ve kesip kenarlarını düzelttirdim.
  • Son olarak da yine ikoştan renklerime uygun aksesuarlar aldımm...
  • Fıstık yeşili küçük yastıklar zaten önceden vardı.
  • Şimdi sıra geldi ekru olan yastıkları boyamaya.Ama nerden başlasam, nasıl boyasam ilk bakışta kolay gibi görünüyor ama çizgiler çok ince ve birbirine bulaştırmadan nasıl yapacağım bakalım?
  • İçimden bir ses bu renkleri kullanarak daha kolay bir desen bul diyor bana.Hımm mesela bu renkleri kullanarak irili ufaklı daireler olabilir belkiii?Ne zaman yapacağım?Tabii ki yine Ceren uyurkennn...

4 yorum:

  1. Cok basarili yastiklar. Renkler de cok uyumlu ;))
    Yeteniklisin Sayin Keo!
    Ben de arada Eren'e bir kazak, hirka mi örsem diye düsünüyorum. Hazirlarini görünce üseniyorum :))

    YanıtlaSil
  2. teşekkürler Meltem, ama ben çok çabuk sıkılıyorum o yüzden düşündüğümü hemen yapmam gerekiyor ve kısa sürecek şeyler düşünmem gerekiyor:))yoksa daha yarı yolda bırakıyorum bazen..örgü bilmiyorum,çok zor geliyor bana..
    sevgiler,
    Ekim

    YanıtlaSil
  3. Cok hos fikir, o pecetelere burda da asinayim sanirim, hic yabanci gelmedi, ama bu fikir aklima gelmezdi. Elinize saglik.

    Ceren de cok tatli, masallah demeden ayrilmiyim ;)

    Sanem.

    YanıtlaSil
  4. Sanem çok teşekkürler, beğendiğine sevindim.İnan o kiki yastığı boyamaya başladım ama bitiremedim daha.Ceren kısa kısa uyuyunca böyle oluyor işte...Ceroşu uyutayım hemen uğrayacağım sana:))Sevgiler...

    YanıtlaSil

Lilypie 2nd Birthday Ticker