Sayfalar

10 Nisan 2010 Cumartesi

Oyun grubu Polonezköy'de

Havaların ısınmasıyla birlikte, oyun grubumuzla dışarda buluşmaya başladık.Geçen haftasonu Polonezköy Country Club' daydık.Uzak yerlere giderken babalar da eşlik ediyor gruba. Emincan'lar daha erken gittiler, biz 13 civarı oradaydık, Janset'ler de bizden biraz sonra geldiler.9 kişilik bir çekirdek aile grubu olduk:).Biz ayrıldığımızda saat 17 gibiydi. Bunca zaman boyunca hep açıkhavadaydık, güneşli ve biraz da rüzgarlı hava farkında olmadan çarptı demeyeyim, çarptığının farkındaydık:) ama gelmişken heryere bakmak, herşeyden faydalanmak istedik.

*Öncelikle açık/yarıaçık hayvanat bahçesi çok hoştu.Serbest dolaşan zararsız hayvanlar kendilerini sevdiriyorlar.Diğer hayvanlar da yarı açık, bazıları da mecburen tam kapalı kafeslerde yaşıyorlar.
*Yemek bölümünde de kahvaltı , et mangal, restaurant, isteğe bağlı birçok seçenek var.
*El değmemiş cennet köşesi harikaydı onu son anda farkettik:) altta fotoda.
 *Oyun parkları, kaydıraklar, kum, çimen, papatya bahçesi, futbol sahası, akülü araba pisti, tırmanma duvarı, mini dönmedolap, zıplama trombolin kafesi, büyük satranç alanı vb. birçok seçenek mevcut.
*Yüzme havuzu da var ama henüz sezon açılmamış.Yazın denemek lazım;)

İşte bu kadar çok seçenek olunca, hava da güzel olunca ordan oraya gezdik durduk ve birdaha gelmek üzere zar zor da olsa(Ceren hanımı ikna etmek zor oldu) ayrıldık buradan...
Aslanparkta Janset'le oynarken...
Koyunlara ot verirken...
Papatya bahçesinde...
Siyah kuğulara yem verirken...
El değmemiş cennet köşesi...
Hihihi şen de şev anne gel, gel...
Meyaba keçi :)
İlk kez bir keçiyi beslerken...
Manzaraya karşı baba ile...
Üç kafadar kumla oynarken...
Sallanan fil üzerinde etrafı seyrederken...
Janset'le yanyana kayrıdaklarda...
Adımlarımızın aynılığında:)
Günün sonunda, arabaya binmemin 5.dakikasında...

Günün sonunda akşam uykusunda Ceren ateşlendi ama neyseki uzun sürmedi, azı dişinden olduğunu farkettik...

3 yorum:

  1. burası süpermiş.halamda çağırmıştı cumartesi oğlu yani kuzenimle yaşıt oğlum birlikte oynasınlar diye taşınma telaşından biz gidemedik.bidahaki sefere mutlaka..hel bu fotolara gördükten sonra.

    YanıtlaSil
  2. okurken kalakaldım :) bizde gecen haftasonu oradaydık...ama benim kzıım daha pek minik hayvanlarla oynamak için, daha çok şaşkın şaşkın baktı etrafı seyretti...Blog dünyası ne garip...belki yanınızdan geçip gittik ama neredeyse 7 aydır okudugumdan ötürü sanal arkadaşım oldunuz...

    YanıtlaSil
  3. *Toprak Büyürken, bahar bitmeden yine gitmeli, yaz için çok uygun gelmedi bize.Ama harika ve tavsiye edilesi bir yer;)
    *OzGe, :)keşke tanısaydık birbirimizi, sanal arkadaşlığı gerçeğe çevirirdik:)

    YanıtlaSil

Lilypie 2nd Birthday Ticker