Sayfalar

9 Mart 2009 Pazartesi

Köpek dişlerim çıkıyor da :))

Belli oluyor di mi?
Yeni suluğum da bundan biraz hallice.
Annem der ki "acaba bu sulukların sadece kapakları satılıyor mu?Hımm??

11 yorum:

  1. ilahi... çok güldüm...
    Biz suluk olarak Avent biberonlarını suluğa dönüştüren bir başlık kullanıyoruz. Biberonları hiç kullanmamıştı Mira. Suluğa dönüştürebilince kendimi iyi hissetim. Kemirilince sadece yeni başlık yeterli olacaktır...

    YanıtlaSil
  2. :) çok komik sabah sabah güldürdün beni :) Ya şu azı ve köpek dişleri dedikleri hangileridir yahuu??? 7. ve 8. dişlere azı dişi demişlerdi bana, ikisi de çıktı bizde ama hiç azı dişlerin olduğu yerde değiller!!! :))) Bir Allahın kulu yok mu benim gibi bi cahele anlatacak??!!

    YanıtlaSil
  3. aaaa aaa aaaa :))
    Ilahi Ceren :))
    Ben de banu gibi Avent'leri tavsiye ederim.. hem su da dökülmüyor ;)

    YanıtlaSil
  4. :)) Cok guldum :))

    Merhaba KEO :)) guzel yorumun icin cok cok tesekkur ederim sana :) Kocaman sevgiler :)

    YanıtlaSil
  5. *Banu, ilk zamanlar dişlerini kaşıyordu, sonra koparacağını keşfedince bu hale çevirdi sonunda:)Gerçi kopan kısımları temizleyince de kullanılıyor aynı şekilde.Ceren de biberonu birkaç ay kullandı sonra hiç istemedi.Bu modeli çok sevdi.Ben de bir tane daha aldım ama o da bu hale gelir yakında:)
    *Burcu, ben öndeki 4 dişin yanındaki iki dişe diyordum ama araştırınca sadece bir tane köpek dişi olduğunu gördüm:)minik Yaprak'ın günlüğüne bakarsan orda yazmış İpek...Ben de kısmen tutturup kısmen yanılmışım:)
    *Meltem, sanırım artık bardaktan içmek istiyor, dün baya tutturdu iki elyile tutuyor, biraz genzine kaçsa da bana tutturmuyor.Bu ikinci aldığım yedeğe de bakayım bakalım.Bu model de damlatmıyor, o yüzden seviyorum ben:)
    *Moonsun hoşgeldin, rica ederim.Artık sessiz takipçi olmaktan krtuldum ben de senin blogda:)sevgiler...

    YanıtlaSil
  6. Beren de Ceren'in sıkı takipçisi... Biz henüz kitap kenarlarını kemirip yemekle meşgulüz.(Yemek yemediğinden karnını ancak doyuruyor herhalde.) Bence artık bardakla çok rahat içebilir, Beren'e ilk su içtiği günden beri bardakla veriyoruz artık kendisi bardağını tutarak (destekle) içebiliyor.

    YanıtlaSil
  7. *Demet, Beren'e kocaman bir aferin.Biz de uzun zamandır bardaktan içiriyoruz ama kendi kendine yeni içiyor, hep bir tarafından biz tutardık diğer tarafından kendisi, ama artık kendim başarabilirim diyor:)

    YanıtlaSil
  8. Ayy önce anlıyamadım bu ne diye.Suluk muş.bende çok güldüm yaa.

    YanıtlaSil
  9. *Mehtap, evet suluk"tu":))

    YanıtlaSil
  10. keo o aşağıdaki resim ne öyle bu kız bir afet olmuş maşaallah bu ne güzellik.
    azılar çok eziyet veriyor galiba ,
    ertuğrul çok asabi.adeti üzere bütün dişlerini bende çıkarıyor.
    bakalım ne zaman patlayıp oğluşumu rahat bırakacaklar.
    cerene de kolay gelsin

    YanıtlaSil
  11. *Nalan Abla çok teşekkür ederiz iltifatınız için.Dişler bazen çok asabi bazen de çok masum ve halsiz yapıyor onları, biran önce çıksa da bitse...

    YanıtlaSil

Lilypie 2nd Birthday Ticker