Sayfalar

14 Aralık 2008 Pazar


İlk defa...

http://www.bebekresimlerim.com/

İlk defa bu akşam, emme faslı bitince, artık ümidin kalmadı ve annenin elleri başını okşayarak, suluğun elinde, başın yastığında, sırt üstü yatıp, o bitkin halinle, nerdeyse öğrendiğin tüm kelimeleri teker teker mırıl mırıl sıralayarak, herzamanki fondaki müzik eşliğinde uyudun bebeğim. Ya da minik kızım mı demeliyim artık? Umarım bu ilk ve son olmaz da ikimiz de biraz daha rahatlarız ne dersin?
Tabii ki seni ilk kez bu şekilde uyutmayı başarıp da uyandırmamak için fotoğrafını çekme riskini göze alamadığım için başka bir bebek fotoğrafı ekledim. Bir gün senin de oyuncağına sarılıp böyle huzurlu uyuyacağın günler yakın mı acaba?

9 yorum:

  1. eh haydi devamı da böyle gelsin uykuların.maşaallah Ceren artık kız olmuş ,abla olmuş

    YanıtlaSil
  2. Umarim devami gelir:) Biraz daha iyilesti mi minik kuzu? Cok gecmis olsun.

    YanıtlaSil
  3. ahh ahh aynı problemler bizdede var her akşam uykuya dalmadan büyük cabalar sarfediyoruz ailecek nasıl uyursa her yöntem deneniyor ve hergün degişik bir şekilde gece yarılarında sezin yataga bizde ohh be diyoruz,acaba bunun yöntemini bilen varmı?

    YanıtlaSil
  4. çok ilginç ceren de geçen akşam emmeyi bırakıp yere indi ve halının üzerine bir güzel yatıp uyudu hayret ettim.emmeden hayatta uyumazdı.sonraki gece de aynı şeyi yaptı ama misafirimiz vardı sesinden dalamadı bir türlü.

    hadi hayırlısı bakalım inşallah devamları gelir...

    YanıtlaSil
  5. *Nalan Abla aminn diyorum:)
    *Esra, umarım devamı gelir bugün de aynen uyudu:)teşekkür ederiz,
    *Derya, sanırım bir öntem bulup hep aynı şekilde uygulamak gerekiyor.Bizimki hep emiyor mesela:) ama bu çok yorucu ve artı süt de azaldığından yıpratıcı olmaya başladı.Pratik anne Burcunun bloğunda uyku konulu yazı dizisi vardı, bir de Yapıncak'ın çevirdiği Bebek Bakımı Sorunlarına Mucize Çözümler kitabı var çok kişi faydasını görmüş, ben henüz almadım ama alacağım kısmetse.
    *Serap, artık büyüyorlar ya herşeyin farkında minik prensesler.Bir süre sonra daha rahat olacağımızdan eminim:)

    YanıtlaSil
  6. Gozunuz aydin bakalim, umarim boyle devam eder, Karan'in kendi kendine uyudugu ilk gun hala aklimda... Cok huzur verici degil mi?

    YanıtlaSil
  7. Bizim kız uyku konusunda babasına çekmiş:)maşallah diyeyim,çok rahat uyuyor,şu öksürük mahvetti bebeğimi sadece,inşallah cerende böyle devam eder.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  8. Hadi bakalım maşallah umarım hep böyle gider.. darısı benimkine artık... Sevgiler..

    YanıtlaSil
  9. *Arzu, umarım devam eder, ben de bu ilk seferi unutacağımı sanmam:)
    *Güneş, maşallah Begüme, inşallah öyle devam eder yormaz seni.Öksürük bizde de aynen uyandırıyor Ceren'i.
    *Burcu sağol, darısı hepimizin başına.

    YanıtlaSil

Lilypie 2nd Birthday Ticker