Sayfalar

1 Kasım 2008 Cumartesi

Geç olsun güç olmasın hehheee:))


Burcu 'nun bloğunda aylar önce gördüğüm ve çok hoşuma giden, araştırıp araştırıp da koskoca Türkiye'de sadece bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar noktada olduğunu, yaşadığım şehirdekinde bittiğini, yakınlardaki bir diğerinde ise son 1 tane! kaldığını öğrendiğim, fakat her türlü zorluğa rağmen almayı başardığım Baby Art Kit Delux ile, sonunda Ceren'in el ve ayak izini çıkardıımm...

E tabii 1 yaşında yapınca da yerçekimine karşı koyması biraz zor olacağından, çerçeveye yapıştırma şeklini değiştirmek durumunda kaldım...

Ayrıca küçük hanım herşeyin farkında olacak kadar büyüdüğünden, kendisini kandırmak çok zor oldu. Kalıbını alma aşamasında bizi epey zorladığından bazı yerler tam olarak düzgün çıkmasa da yine de hoşuma gitti...

14 yorum:

  1. Özgür, bunlar nasıl benim gözümden kaçmış... muhteşemler... hemen aramaya başlıyorum. umarım bulurum. tabi bulunca Ceren'i 5 dakika nasıl hareketsiz tutabildiğin ile ilgili ipucu almam gerekecek.

    YanıtlaSil
  2. cok guzel olmuuuus, hayirli olsun cnm ;)

    YanıtlaSil
  3. Super olmus :) Bende aylar once almistim yapsrim diye. Bir turlu firsat olmadi. Yakinlarda yapmayi deneyelimde, sonra eller ayaklar sigmaz ;)

    YanıtlaSil
  4. merhaba özgür bloguna yeni rastladım takibe aldım.. bu el ayak kalıp zımbırtısından ben de almalıyım çok şekermiş ama 5 dak nası duracak bu bebişler.. kımıl kımıl bizimkisi de zor gözüküyor :)

    YanıtlaSil
  5. ekimcim süper olmuş çok hoşuma gitti.gerçekten cereni nasıl tutabildiniz merak ediyorum :))

    beyhan teyze

    YanıtlaSil
  6. harika olmuş biz piyasada gördüğmüz 2 boyutluları evde özel hamurla denemiş ve başarılı olmuştuk . Ama 3 boyut şahane olmuş, nasıl yapıldığına da gidip baktım. Yerim ben o el ayakları...

    YanıtlaSil
  7. sekerim ellerine saglik..
    ben halen beceremedim mothercareden almisti esim hediye olarak..iki kucuk denemede de basarili olamadim uyurken denedim uyandi hem de en derin gece uykusundan:( su asamalari da yazsan, hmm?
    ayy cok heveslendim simdi

    YanıtlaSil
  8. *Banu, umarım bulursun.Ceren'i 5 dk hareketsiz tutamadık tabii ki:) o yüzden de el kalıbı biraz bozuk çıktı...
    *Burcu, sağol sayende bu çok özel bir anımız oldu:)
    *Meltem, bence vakit geçirmeden yapsan iyi olur:)yoksa Eren de pek müsade etmeyebilir:)
    *Demet hoşgeldin, dediğin gibi bizimki de pek durmadı zaten:)daha önceki aylarda yapmak lazımmış...
    *Beyhan'cığım sağol canım.Tutamadık tabii ki senin cimcimeyi:)
    *Çocukla çocuk, biz de aslında 2 boyutlulardan mı alsak derken bir de baktık ki ayağı o çerçeveye sığmaz olmuşş!Ben baya geç kalmışsım yani:)
    *Sibelciğim, aşamaları Burcu çok detaylı anlatığı için ben yazmadım canım.Yazıdaki linkte detayları var.Ben de acaba uyurken mi yapsam demiştim ama yok uyanıkken yaptık, kuşlara baktırdık biraz pencereden, biraz öyle biraz böyle derken zaten donuyor.Ama önceki arkadaşlarda da dediğim gibi el kalıbı pek düzgün olmadı, hırçınlaştı bizimki:)En iyisi minicikken yapmakmış da geç kalmışım meğer:))

    YanıtlaSil
  9. Yirim ben onun elini ayagini:)

    Sedos

    YanıtlaSil
  10. *Seda teyzesi o da seni öperr:)

    YanıtlaSil
  11. Cok ozel bir ani olmus sizler icin...tombik ellerini ve ayaklarini yiyesim geldi ;)

    Ve birde bu basarili isi cikartabildiginize gore, guzel guzel duran ceren i de tebrik etmek isterim..

    YanıtlaSil
  12. *Ayşe, teşekkürler,gerçi pek durmadı ama:) yine de yapabildik, güzel bir anı oldu...

    YanıtlaSil
  13. Bende burcunun sitesinde görmüştüm ama bulamamıştım, çok güzel olmuş nereden aldın??

    YanıtlaSil
  14. *Güneş, sağol. İstanbul mağazasında kalmamıştı ben de Bursa'ya gittiğimizde Carrefour'un içindeki Premaman mağazasından almıştım.

    YanıtlaSil

Lilypie 2nd Birthday Ticker