Sayfalar

20 Kasım 2008 Perşembe

BEÖ / Evimizin Odaları - 2

Bu defa elimizin altında bulunan dergileri keserek, evimizin odalarını temsil eden kolajlar yaptım.Bu seferki aktiviteyi ben akşam yatmadan hazırladım, ertesi gün babaannesi ile gerçekleştirdiler. Tepkilerini çok merak ettiğimden, ben de öğlen geldiğimde hemen bir koşu oynayıverdik:) Babası geldiğinde akşam da oynadılar, çok hoşuna gidiyor tabii kucakta koştuğumuzdan, kıkır kıkır gülerek bir yandan da gitmemiz gereken odayı gösteriyor.

Ceren'in odası & Mutfak

Banyo & Salon

Salon pek bi boş oldu ama "elimizde bunlar vardı ve mutlu olmaya yeter"di. Bir de yatak odası vardı ama Ceren hanım biraz hırpalamış:)
Gelelim nasıl oynadığımızaa; Kartlar küçük hanıma gösterildii. "Bu hangi oda tatlım"?Burası neresi?Göster bakalım hadi oraya gidelim..Sen bul bakalım burası neresi? dendiii, o da önce resimlere baktı baktı, sonra ilk seferde yardımla ne yapması gerektiğini anladı ve eliyle işaret etti odaları. Sonra o karttaki odaya gidildi ve resimlerin gerçekleri bulundu, ne oldukları anlatıldı.Daha sonra bir sonraki odaya gidildii...
Çok keyif alındı ve birkaç gündür oynansa da şimdiye kadar bıkılmadı:) Ama yakındır, kavradıktan ve birkaç kez tekrar edildikten sonra ilk seferki tadını alamıyor tabii:)

6 yorum:

  1. çok güzel olmuş... evin içinde koşturma kısmınıza bayıldım.
    bende senin daha önce yapmış olduğun temalı kartlardan özenerek her oda için birer kart hazırladım, evin ilgili bölümlerine koydum - bir türlü fotoğraflayamadım o ayrı...

    YanıtlaSil
  2. Nereden geliyor bu süper fikirler aklina Özgürcügüm???
    Bir önceki fikiri biz de uyguladik. Pek hosuna gitti, ama mutfak tanimlama icin kullandigimiz meyveleri yolda yedi bitirdi, yeni obje secme durumunda kaldik:))

    YanıtlaSil
  3. *Banu, emeklerimize değiyor ama değil mi:) hem eğleniyorlar hem de öğreniyorlar.

    YanıtlaSil
  4. *Özlem, ben kesme yapıştırmadan çok hoşlanırım da:) en azından işe yarayacak şeyler yapıyorum diye seviniyorum artık kızımdan sonra:)Aa meyveleri bitirdiğine göre, demek ki iştahı açıldı ne güzell:)

    YanıtlaSil
  5. sevgili keo bir süredir sana uğrayamadım bu gün cerenin yürüdüğünü,dergi haberini ve diğerlerini ardarda okudum. seni dikkatle izleyen kızım yorum tembeli olduğu için yazmıyor ama cerenin gelişimlerini senin ve arkadaşlarının deneyimlerini izleyip yararlanıyor.,bu güzellikleri cömertçe paylaşmandan ötürü seni tekrar tekrar kutluyorum.Cerene de maratona başladığı için bol aferinli öpücükler yolluyorum.

    YanıtlaSil
  6. *Nalan Abla çok sağol teşekkür ederim.Ben de size uğrayamadım, daha öğretmenler gününüzü bile kutlayamadım içimde kaldı, burdan kutlayayım, size de uğrayacağım, sevgiler...

    YanıtlaSil

Lilypie 2nd Birthday Ticker