Sayfalar

25 Ağustos 2008 Pazartesi

Geçmişte kalan...


İlk alışveriş arabası keyfimi( oohh ne keyif ama:)) babam belgelemişti. Ama şimdi dikkatini çekti annemin...Burada 8 ay 3 haftalıktım...

Her zaman bu kadar enerjik değilim tabii ki! Bu da başka bir alışveriş halim...

*Annemin notu: Oraya gelen ürünleri annem internetten takip eder, hoşuna giden özel ürünler olursa gidermişiz:))Hımm...

9 yorum:

  1. ceren de bayılıyor böyle oturup gezmeye.bir de şu önü araba gibi olanlarda oturmayı çok seviyor.ellerini de direksiyona koyup sir sağa bir sola çeviriyor araba kullanıyormuş gibi...

    ceroş da ne tatlı sesler çıkarıyor öyle halinden pek memnunmuş kuzu,sevgileeer...

    YanıtlaSil
  2. gözlerinin güzelligi belli oluyor bu videoda.. maasallah annesi.
    aman hep böyle mutlu keyifli olsunlar. bizimki alisveriste her zaman böyle olumlu olmuyor ne yazik ki. her seye dokunmak istiyor, hayir dedigimizde kiyamet kopuyor.

    YanıtlaSil
  3. maşallah minik ceren kıza.sık sık bu güzelliğin sayfasını ziyaret eder oldum.geçmişteki yazılarınızdan da faydalanıyorum.kızım henüz 2,5 aylık.
    ceren in yaptıklarını okuyup izledikçe ışıl ın da böyle cici bi kız olmasını diliyorum içimden.
    sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. Çok şeker maaşallah.Benim kızım asla dur durak bilmez.Alışveriş yapmak yerine onun peşinde koştururuz o nedenle özeniyorum böyle bebişlere.Allah sağlıklı hayırlı ömürler versin canım.sevgiler.

    YanıtlaSil
  5. ne zamandır yazacaktım ama unutuyordum,ceren de yatmadan 1 saat önce muhallebi yemesine karşın gece çok sık kalkıyor uzun zamandır(yani dişler teşrif ettikten sonra)bende bir türlü sebebini anlamadım. 2.aydan 8.aya kadar gece genelde 2 kere kalkıyordu şimdi ise sayısını unutuyorum.bakalım daha düzenleri nasıl değişecek,sevgiler...

    YanıtlaSil
  6. Bayildim videoya :)) ne de güzel oturmus arabaya... zip zip icinde :))

    YanıtlaSil
  7. ozgurum Allah nazarlardan saklasin...keyifli sansli mutlu ve huzurlu en onemlisi saglikli bir bebek benim prensesim:)))

    koccaman opucukler
    cereeeen bana da mutluluk verdin...nesen daim olsun kuzum
    uykunda kaliteliiiiiii:)

    YanıtlaSil
  8. Nasil egleniyor canim benim...umarim o disledigi yerleri daha once sildin...

    YanıtlaSil
  9. *Serap, bu bizim kızın ilk market arabası deneyimi idi:) o yüzden de çok kaptırmış galiba kendini:)Uyku meselesi bizde de aynı canım ya.Önceden iki kez kalkardı, şimdi 3-4 değişiyor:(Ben de 1 e hatta sıfıra düşmesini beklerken böyle olmasına şaşırıyorum.Bizimki yatmadan önce birşey yemek istemiyor, emmek istiyor, süt de onu uyutana kadar ancak yetiyor.Sonra tabii aç olduğundan sık sık uyanıyor sanırım...Hazır mama, biberon maması vs kesinlikle almıyorr almadı da:(işim zorr geceleri.

    *Özlem, teşekkür ederiz.Biz de en çok o uyurken rahat lışveriş yapıyoruz .Ama bir yöntem daha bulduk o da kocaman bir dilim ekmek kenarını eline veriyoruz, işimiz bitene kadar baya bi oyalanıyor:)gelene geçene de uzatıyor:)

    *Işıl'ın annesi, hoşgeldin.Faydamız oluyorsa ne mutlu bize:))Fotolarınıza baktım çok tatlı maşallah tonton yanaklı kızın:))sevgiler

    *Mehtap, bizimki de sanırım büyüdüğünde, yürüdüğünde işimiz zor olacak:))gözü bi açıldı mı ben napacağım bakalım:))

    *Meltem, sağol canım.Eren'ciğe öpücükler...

    *Sibel teyzesi çok sağol güzel sözlerin için.Uyku konusundaki dileğin de tutat inşallah canım:))

    *Açalya, aslında oraları değil elimi dişliyor.Gerçi oralardan tutuyor elini ağzına falan götürmüş de olabilir ama silmedim biliyor muusn.Önceleri herşeye çok çok dikkat ederdim hatta yapmayan annelere kızardım içimden.Ama sonra aşıları tamamlanınca daha rahat oldum.Gerçi altına kendi battaniyesini koyuyorum ama yine de çok da titizlenmemeye çalışıyorum artık.Kapacağı varsa kapsın bağışıklık kazansın.(Ne de kolay söyledim ama o hasta olunca bu şekilde düşünemiyorum aslında:)

    *

    YanıtlaSil

Lilypie 2nd Birthday Ticker