Sayfalar

28 Nisan 2008 Pazartesi

Oyun köşem değişmiişş!!
Bu sabah bir uyandım ki oyun köşem değişmiş!!
Bizimkiler sürekli ayna almaktan bahsediyorlardı, tam yatağın uzunluğu kadar ayna alacaklardı bana. Ama çocuk için olanlardan o kadar büyük ayna bulamayınca, tesadüfen bu aynaları görünce alalım demişler, bana sürpriz yapmışlar:)).Yoksa onlara "yaa anne-baba artık yeter! biliyorum bana montessori köşesi yapmaya çalışıyorsunuz ama artık büyüdüm bebek değilim ben" diyeceğimden korkuyordu annem artık:)) Önce şaşırdım, inceledim ne var ne yok diye bakındım etrafıma, hepsi de çok hoşuma gitti...
Sonra da bir baktım ki annem aynadan bana bakıyoorr!! Fotoğrafımı çekmek için güya arka tarafa saklanmaya çalışıyordu, ama ben gördüm onu saklanamadı işteee:)))

6 yorum:

  1. cok tatli olmus aynalar. :-)
    gule gule kullansin minnos. :-)))

    YanıtlaSil
  2. sağol teyzesii, o da çok sevdi benim de içim rahatladı tüm ayna olmasa da idare edecek artık zaten gün içinde evdeki diğer büyük aynalara da bakıp oynuyor:))

    YanıtlaSil
  3. Oooo süper bir köse olmus. Eren'e de böyle birsey hazirlamali ;)

    YanıtlaSil
  4. Meltem tavsiye ederim, oraya alışınca ben de çok rahat ettim kendisi de:).Duvardakiler sabit ama oynadığı oyuncaklarını her hafta, çarşafı da sık sık değiştiriyorum, böylece her seferinde yenileniyor ve ilgisini çekiyor...Eren'e öpücüklerr

    YanıtlaSil
  5. Merhaba özgür, begümün henüz bir köşesi yok ortada :) ama bende böyle bir köşe yapmak istiyorum duvarda ayna dışında başka neler var yada neler olmalı?
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  6. Güneş, yap bence de çok faydasını göreceksin.Aynalar haricinde birkaç resim olabilir, bir de eliyle sallayabileceği ama uzunluk açısından tehlikeli olmayacak ipli, çıngıraklı oyuncaklar olabilir.Bir tutunma barı olabilir kalkıp sıralaması açısından.Ben ufak balıkları perdenin ucuna asmıştım, kendisi hareket ettirebildigini farkettiğinde çok şaşırmıştı.Oyuncakları, kitapları gruplar halinde sepetler içinde olabilir.Esra'nın bloğunda bebekler için evde montessori konulu bir yazı vardı orda daha farklı detaylar da olabilir.Ama sade bir köşe olmalı diye biliyorum çocuk açısından.

    YanıtlaSil

Lilypie 2nd Birthday Ticker