Sayfalar

7 Mart 2008 Cuma

Mini dikiş makinam...hımm!?!

Makinam geldi mi? -geldi geldiii..
Büyüklüğü ne kadar? -el kadar..
Bana yeter mi? -yeter de artar bile..
Bununla ne yapıcam? -kafamda birsürü şey var ama??
En az birini yapsam yeter mi? -yeter yeter (gerisi gelir nasılsa)..
Peki dikiş dikmeyi biliyor muyum? -hımm teorik olarak evet..
Daha önce hiç dikiş diktim mi? -yoo henüz değill..
Bana kimler güler? -kocaman dikiş makinası olan ve her gün dikiş dikenler..
Yaptıklarımın resimlerini buraya ekleyecek miyim? -şu an söz veremem sonuca bağlı:))

Pekii nasıl olacak bu iş?Ceren Hanım uyurken o uyanmasın diye, uyanıkken de o korkmasın diye çalıştıramıyorum şimdilik:))Ve sabırsızlanıyorum birşeyler yapmak içinn, en iyisi bu haftasonu baba-kız vakit geçirirken ben de biraz bu işe yoğunlaşayımmm..

8 yorum:

  1. makinen şirin gözüküyor yapacaklarını merak ettim :)

    YanıtlaSil
  2. hedeflerim, en basitten zora doğru, bebek çarşafı, battaniyesi, salona yastık kılıfları, anne-kız aynı kumaştan tatil elbisesii:))şimdilikk bunlar..yani yaza kadar hem iyice öğrenip hem de en son hedefimi yapmak istiyoruumm..sonra eğer sıkılmazsam ve bırakmazsam daha detaylı işler olabilir umarımm:))

    YanıtlaSil
  3. biz geldiiik...ceren'e ceren'den biraz tükürüklü öpücükleeer.ceren'in tükürükleri çok akıyor da:))ne bulsa ağzında dişlerini kaşıyor.makinen çok tatlı ben de aynen senin gibiyim pek dikiş dikmedim ama çok istiyorum yapabilirim diye düşünüyorum.bu makineleri de merak ediyordum,memnun kalırsın inşallah önce sana bir bakayım,belki bende alırım...kolay gelsin

    YanıtlaSil
  4. Hoşgeldiniz, bu arada biz de sünger bob hastasıyız ama ben doğumdan sonra pek izleyemez oldum, ama babamız izlemeye devam ediyor..Malum insan yeni anne olunca zaman kavramını yitiriyor mecburen, ne zaman ne yapmamız gerektiğine minik kuzumuz karar veriyor artık..Makinaya da heveslendim işte umarım düşündüğüm gibi birşeyler yapabilirim..

    YanıtlaSil
  5. keo ümidini kirmayayim, kizma sakin bana ama bu kücük dikis makinalari hic kullanisli degil. Bende de vardi bir tane de. Cok kücük oldugu icin kumaslari dikerken kaydiramiyorsun. Kaydirmak istiyorsun, bu sefer dikis makinasi kayiyor kücük oldugu icin. Sabit olmasi lazim. Ve benimkinin sürekli ignesi kiriliyordu :( Gittim daha büyük bir makina aldim.
    Kizma bana emi? ;)

    YanıtlaSil
  6. yok canım neden kızayımm?zaten ben de olabildiğince kendimi tiye aldım ya yazımda:)daha dikiş dikmeyi bilmiyorum bilee o yüzden heveslendim de en küçüğünden aldımm, eğer başarılı olup da hevesim de kaçmazsa(ben çabuk sıkılıyorum da) büyük ve çok fonksiyonlu da alırım ilerde diye düşünüyorum..bu sadece düz dikiş yapıyor çünkü:))

    YanıtlaSil
  7. supermis, ufacik yaa ..bende de var bitane buyuk ama hic kullanmiyorum, daha dogrusu kullanamiyorum ;) ama cok hevesliyim..bakalim vakit buldukca calisicam biraz ;))

    YanıtlaSil
  8. Burcu, Ceren'den önce hiç heveslenmemiştim dikiş dikmeye.Şimdi bebek eşyalarına, elbiselerine bakıyorum da bazı şeyler çok basit ama çok pahalı o da bir sebep aslında benim için."www.etsy.com" da çok hoş ürünler var hem de basit görünüyor.Bakalım birşeyler denemeye çalışacağım ben de:))

    YanıtlaSil

Lilypie 2nd Birthday Ticker