Sayfalar

13 Mart 2008 Perşembe

Dönüyorum ama sonraa??



Ne zamandır sağa sola sallanıyordum ama tam olarak dönemiyordum.Nihayet 4-5 gün önce tam olarak dönmeyi başardım.Bu çok hoşuma gitti ve artık hep yapıyorum.Etrafa farklı açılardan bakmak çok hoşuma gidiyor.Ama çabuk yoruluyorum ve tekrar geri dönemiyorum şimdilikk...İyi ki annem var da ben öğrenene kadar bana yardım edecek, sonra ben kendi kendime döneceğim...Bu yüzden sürekli annemi yanımda istiyorum ve o gözden kaybolunca hemen basıyorum yaygarayı.Ne de olsa çığlık atmayı da yeni öğrendim, bol bol pratik yapıyorum:))))

3 yorum:

  1. Masallah, cok erkenden dönmüs Cerencik :))) Bizimki de ilk baslarda geri dönemedigi icin bagiriyordu "anne beni döndür" diye. Simdi onu yuvarlanirken yakaladim. Kafasi az kalsin parkeye carpacakti. Simdi yerlerde yorganlar var :))

    YanıtlaSil
  2. maaşallah :) ama bundan sonra anne baba için daha zor zamanlar başlıyor sanırım. hareketlendiği için her an gözlerin üzerinde olması lazım...

    YanıtlaSil
  3. *Meltem, umarım geri dönmeyi de bir an önce öğrenir de en azından ağlamaz dönemiyorum diye.Sanırım biz de yere ne var ne yok sereceğiz artık:))

    *Esra, şimdi de onu düşünmeye başladım, nasıl güvenli kontrol altında tutacağız gerçekten de zor zamanlar daha yeni başlıyor artık...

    YanıtlaSil

Lilypie 2nd Birthday Ticker