Sayfalar

9 Mart 2008 Pazar

Bu fotoğrafın anlattıkları..
* Ne güzeell !! Bandana takınca kıza benzedim iyice (annem biraz yamuk takmış ama olsun)..
* Artık fotoğrafımın çekildiğini anlıyorum ve ne kadar da hareketli bir şekilde oynarsam oynayayım o an durup kameraya bakıyorum, gerçi annem çaktırmadan çekmeyi daha çok seviyor ama artık anlıyorum iştee..
* Dikkatli bakınca görünüyor, kıyafetimdeki sağ taraftaki izler meyve püresi lekesi(elma+armut+havuç karışımı), soldaki nokta ise demir damlası.Normal şartlarda bu lekeler çıkmıyordu, yani geçen hafta diğer kıyafetlerimdeki ve önlüklerimdeki lekeler çıkmamıştı ama bu sefer annem yeni bir deterjan kullandı(Dalin sıvı deterjan ve yumuşatıcı) ve hepsi geçti.Üstelik de beyazlatıcı herhangi bir madde kullanmadı, sadece ön yıkamalı olarak yıkadı.Buna çok sevindik o nedenle bunu size söylememi istedi..Belki bizimle aynı durumda olanlar olabiliiirr..Bir de taa 4 gün önce annem beyaz eşofman altıma havuç suyu dökmüştü(hep bebekler dökecek değil ya) ve yusyuvarlak bir leke oluşmuştu, o da geçti buna inanamadık!!Eğer geçmeseydi o lekenin renginde bir kumaş boyası ile lekeyi güneş yapmaya karar vermiştik:)) ama gerek kalmadı..

12 yorum:

  1. gerçekten de çocuklar ne kadar seviyor fotoğraf çektirmeyi. En aksi en yaramaz çocuk bile fotoğrafı çekilirken mum kesiliyor :)

    YanıtlaSil
  2. Merhaba Keo, siteni bloglar arasında dolaşırken keşfettim. Ceren çok tatlı maaşallah, benim kızımda 3.5 aylık..

    Sevgiler,
    Hülya

    YanıtlaSil
  3. *Esra; gerçekten de artık anladı ya ilginç hallerini yakalamak çok zor oluyor, bir anda duruyor çünkü:)

    *Hülya; hoşgeldin, teşekkürler.. Defne'ciğe de Ceren ablasından(benim kızım da abla oldu artık:)sevgiler.. Siteni inceledim çok güzel eline sağlık..

    YanıtlaSil
  4. Keo biz lekeleri boşverdik artık..walla çıkarmaya çalışmıyorum:))) lekeli giysin zaten hemen büyüyolar:P
    ben çıkaramayıroum hacışakirden başka bişi de kullanmadım yumuşatıcı hiç kullanmıyorum..çkarmıyo lekeleri ama ısrarlıyım değişmicem:)))
    seninki bir ay sonra tam kaşığı ağzına götürürken BBBBBUUUUUU yapıcak:) heryer mama olcek:)) o zaman asıl lekeleri görceksin:))

    YanıtlaSil
  5. Asya, doğru aslında bir süre sonra olacakları düşününce:))Ama ben gerçekten de o beyaz eşofmandan ümidi kesmiştim.Nasıl olsa çıkmayacak diye de hiç ıslatmadım ve nerdeyse 4-5 gün öyle kaldıktan sonra yıkandı.O yüzden çok şaşırdım:))

    YanıtlaSil
  6. Aman Allahim:)) Ben de Hulya gibi bu guzel kizi yeni kesfettim:)) O ne guzellik oyle masallah:))

    Lekeler bizim de herrrrr kiyafette:))

    Dikis makinasini nereden siparis ettin? Gule gule kullan:))

    YanıtlaSil
  7. Ne güzelde poz vermis annesine :))
    Valla inatci bazi lekeler zor cikiyor. Ama asya@ nin dedigi gibi bizi daha zor lekeler bekliyor ;)

    YanıtlaSil
  8. **Anne ve Bebişi hoşgeldiin, ben de yakışıklı MK ya bayıldım ya o pozlar ne öyle?Çok meraklı, hareketli ve dikkatli bir bebek olduğunu görüyorum maşallah..Lekelerle yaşamaya alışmamız gerekecek galiba:))Dikiş makinası için teşekkürler. www.moysis.com dan aldım, ilk kez o siteden alışveriş yaptık ve herhangi bir problem yaşamadık.Ceroş'umdan fırsat buldukça birşeyler denemeye başladım bakalım..Bu arada takip ettiklerime ekliyorum seni de..

    **Meltem, ben onun doğal hallerini yakalamaya çalışırken o böyle yapıyor artık:))Lekeler de hayatımızın bir parçası olacak sanırım..

    YanıtlaSil
  9. Çok yakışmış bandanası cimcimeye:))
    Şu leke olayından biz de fena halde müzdaribiz. Bizim orada Dalin olmadığından önce leke çıkarıcıyla uğraşıp sonra makineye atıyorum. Bazen iki üç kere yıkamam gerekiyor. Sinir bir durum ama ne yapalım.
    Benimki bazen elime vuruyor yemek yedirirken benim kıyafetler de batıyor.
    Öperiz cimcimeyi

    YanıtlaSil
  10. Özlem, hoşgeldin..teşekkürlerr..lekeleri boşver dediler arkadaşlar ben de boşverdim napalım çıkarsa çıksın çıkmazsa kalsın kafaya takma fazla:))Ceren'den Ela Selin ablasına sevgilerr..

    YanıtlaSil
  11. bizim daha çıkaramadığımız lekeler olmuyor ama 1 aya kadar biz de ek gıdalara başlarız o zaman bizim de bol bol lekelerimiz olur.biz de demek ki bu deterjandan alıcaaaz.şimdilik sabun tozu işimizi görüyor.bu arada ne tatlı bakmış öyle,sevgileeer...

    YanıtlaSil
  12. *siyap, ne güzeldi önceden sadece kusmuk lekesi olurdu:)o da kolayca çıkardı..ama artık öyle değil, bu deterjanı bir kez denedim inşallah hep iyi sonuç verir bakalım göreceğiz artık..kocaman abla gibi bakıyor artık Ceroşş..sevgilerr

    YanıtlaSil

Lilypie 2nd Birthday Ticker